Du behöver inte resa till Korea: Läs mina svar på deras frågor redan nu.
Varför blev du AIK:are?
Jag tror alla föds till AIK:are, men alla har inte förmågan att inse det. För mig gick det upp för snart 50 år sedan när alla kompisarna hade olika favoritlag. Jag köpte en ask alfatabletter och bestämde mig för att spelarens klubb var min klubb. I asken låg Tjotta Ohlsson, vilken tur att det inte var Valle Ek i Råå IF.

Dina råd till fotbollssupportrar i Korea?
Stöd alltid ditt lag, kom ihåg att det inte går att vinna ständigt. Ditt stöd är ännu viktigare om det mot förmodan skulle gå dåligt för ditt lag.

Dina idoler bland spelarna?
Först och främst Kurre Hamrin, i barndomen är det ju viktigt att ha idoler och då duger naturligtvis bara den bästa. Som ytter vann han skytteligan med 22 mål, en strålande prestation. Sedan dess har ingen gnagare lyckats gör a om det.
Fram till nu har jag glatts åt Nebos oberäkneliga spel och de mål som blivit resultaten av detta.
Vad säger du till folk som håller på andra lag? Jag brukar påminna dem om att de för eller senare kommer att vakna. Ärligt talat det är viktigare att ha ett favoritlag än att vara helt likgiltig inför fotbollen. Jag hör hellre svaret MFF än svaret "Vadå fotboll?,  22 gubbar som springer efter en boll".
Du missar ingen hemmamatcher varför?
För att vara säker att inte missa någon match köper jag alltid säsongbiljett till Västra läktaren. På så sätt får jag en garanterat bra plats, brukar också köpa några extra säsongskort så att man kan bjuda med någon.

Vad gör du mellan säsongerna. Längtar och räknar dagar, idag är det 7 december, endast 4 månader kvar. Ni som längtade efter julafton som barn vet precis hur det känns. För att dämpa den värsta depressionen så gör jag mina dagliga besök på Gnagarforum.